Ai liber la slăbit!

Slăbeşte cu Cori în doar 90 de zile.

Sper că acest concurs o să ofere informaţii nu doar celor care se vor înscrie, ci şi celor care citesc blogul campaniei şi vor să adopte un stil de viaţa mai sănătos. E nevoie să ne îmbunataţim cu toţii alegerile alimentare, să facem cu toţii puţin mai multă mişcare şi să învaţam, încet, încet, să fim mai buni şi mai sănătoşi. Slăbirea nu e un proces imposibil, câtă vreme înveţi ce ai de făcut şi reuşeşti să te menţii pe termen lung pe acest drum.

Viaţa noastră e şi asa suficient de complicată fară să fie nevoie să mai adaugăm şi noi probleme emoţionale sau chiar de sanătate date de excesul ponderal. Dacă vom invăţa să facem paşi mici şi siguri, vom reuşi cu toţii să fim mai sanătoşi. Pentru că o viaţă sănătoasă nu e nici mai scumpă şi nici mai grea decât o viaţă dezordonată. E pur şi simplu mai plină, pentru că satisfacţiile şi plăcerile vin nu doar din mâncare, ci şi din alte surse - dragoste de sine, siguranţă, încredere şi perspective mai bune”.

Cori Grămescu

2006 - am început să predau Pilates la GetFit Gym “ Arăţi bine!” , proiect de care m-am ocupat şi ca manager/PR până la încheierea acestuia (2009)

2007 - ianuarie am fost acceptată la cursurile de perfecţionare pentru instructorii de Pilates la StottPilates Training Centre a Toronto, Canada. Este una dintre cele mai prestigioase şcoli de Pilates, care abordează o viziune contemporană a acestei metode, în conformitate cu cele mai noi descoperiri în domeniul fiziologiei, anatomiei şi kynesiologiei

2007 - februarie am susţinut şi promovat examenul de certificare internaţională ca Personal Trainer prin American Council on Exercise, examen desfăşurat la Toronto University . În noiembrie 2007, am participat la un curs organizat de American Council on Exercise la Londra despre Lifestyle and Weight Management, un protocol pentru combaterea obezităţii prin activitate fizică şi alimentaţie.

2007 - martie am revenit la Bucureşti, unde am început să promovez metoda Pilates în media românească şi în paralel am început să dezvolt o abordare proprie a principiilor de bază ale metodei Pilates.

2006 - 2011 Am antrenat peste 6000 de cliente în cadrul orelor de Pilates pe care le predau. În paralel cu orele de grup, am oferit consultanţă şi antrenamente private pentru mai bine de 30 de clienţi. Dintre celebrităţile locale, am colaborat cu Raluca Lazarut, Roxana Ionescu, Dragoş Bucurenci, Mirela Boureanu, Simona Tache , Adina Barbu, Dana Rogoz, Laura Cosoi.

2010 - am participat în emisunea Marele Câştigător de pe Antenă 1 şi am antrenat echipa roşie. Unul dintre concurenţii antrenaţi de mine, Gratian Stan, a fost marele câştigător al emisiunii, slăbind 48% din greutatea corporală pe durata celor 26 de săptămâni de concurs.

2011 - am susţinut prin intermediul sălii LadyFIT Campania “Campionatul de slăbit” desfăşurat în parteneriat cu revista Femeia.

Iunie 2011 - am lansat prima şcoală românească de Pilates, sub marca Ultimate Pilates. Am editat un manual de curs pentru instructori şi am avut şi prima generaţie de instructor absolvenţi ai cursurilor de Ultimate Pilates, din Cluj, Bucureşti , Tulcea şi Satu Mare.